Prezentare restaurant

Home » Prezentare restaurant

Istoric

 

             Argentinian Steakhouse este singurul restaurant argentinian din vestul țării și face parte din grupul Del Corso, care a fost înființat în anul 2013 prin deschiderea restaurantului cu specific italian Locanda del Corso, situat în zona pietonală din Piața Unirii, câștigându-și un renume național, ca fiind un restaurant de top al orașului. În 2015 am deschis restaurantul tradițional românesc - Berăria 700, situat în vechea cetate din Piața 700, fiind localul preferat al gurmanzilor și perfect pentru amatorii de evenimente.
 

             Cele două restaurante și-au consolidat poziția de lideri în topul restaurantelor din oraș încă de la apariția lor pe piață, ca urmare a promovării unor standarde înalte a activității prestate.
 

             Anul acesta s-a deschis cea de a treia locație, sala de evenimente Del Corso Events – o locație atipică cu un design inovativ, în care organizăm evenimente corporate, cununii civile, botezuri, zile de naștere.
 

 

Povestea noastră

 

             Restaurantul nostru vine în întampinarea gurmanzilor, oferindu-le oportunitatea de a descoperi specialități sud-americane din carne de vită.

             Calitatea legendarei cărni crescute în Pampasul argentinian, alături de savoarea dată de cărbunele atent utilizat de către bucătarii noștri experimentați, cu siguranță vor transforma fiecare vizită în restaurantul nostru într-o experiență de neuitat.
             Argentinian Steakhouse este locul în care să vă bucurați de o masă spectaculoasă, locul unde să reluați legătura cu vechii prieteni, să îi întâlniți pe cei noi, să încheiați afaceri și să sărbătoriți momente frumoase alături de familie.
 

Meniu
"Fii pentru o zi Gaucho!"

 

          Meniul nostru vă întâmpină cu specialități argentiniene cum sunt empanadas și provoleta, vă umple masa cu cea mai gustoasă carne de vită din Argentina și vă veselește seara cu un Malbec autentic și intens. Măcelarul nostru Carlo, are grijă ca din bucatărie să nu lipsească coastele de vită, diafragma de taur, cel mai fraged mușchi, picanha, antricotul cu os și vedeta Tomahawk.
 

          Pe lângă bucățile mari de carne, bucătarul gătește și preparate din pește, din carne de pasăre, preparate vegetariene și deserturi extraordinare.
 

          Vă așteptăm să petreceți momente de neuitat într-un mediu plăcut, cu mâncare și servicii excelente, la Argentinian Steakhouse.

Adresa
Timisoara
Strada Suceava nr. 10
Telefon
Informatii si rezervari
Adresa de email
Adresa de email
© Copyright 2021, Argentinian Steak House