Gustări reci

Home » Meniu Restaurant » Gustări reci
Tartar de vită cu file de anșoa
Tartar de vită cu file de anșoa
Beef tartar with anchoa file
(capere, ridichi, microplante, frunze de salată, lămâie)
Humus
Humus
Garbanzos
Humus de fasole cu salsa verde

Aceitunas marinadas con hierbas y limon

Marinated olives with herbs and lemon

Măsline marinate cu ierburi și lămâie

Morcilla/Blood sausage/Sângerete

(orez, ardei gras copt și ceapă crocantă cu cimbrișor pe pat de salată și baghetă coaptă)

Chuncky Guasacaca/Guacamole

Garbanzos/Humus de fasole cu salsa verde

Plato tradicional de Argentina/Traditional argentinian platter/Platou tradițional argentinian

(chorizo, morcilla, empanadas, pimiento rojo, provolone, regianitto)

Tartar de vită cu file de anșoa/Beef tartar with anchoa file

(capere, ridichi, microplante, frunze de salată, lămâie)

Tartar de vită cu ou poșat și chimichurri

Bresaola cu rucola, roșii uscate și brânză de capră în cenușă de fag

(mai bine lasam denumirea intreaga decat doar Bresaola )

Carpaccio de carne/Beef carpaccio

(salsa de ardei gras cu rucola, semințe și ulei de dovleac și sare afumată)

Vitello Tonnato

Jamon Serrano

Adresa
Timisoara
Strada Suceava nr. 10
Telefon
Informatii si rezervari
Adresa de email
Adresa de email
© Copyright 2019, Argentinian Steak House